Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Virgin Bingo

 

Besök VirginBingo

 
 

Virgin Bingobonus

Missa inte att ta del av alla stora vinstchanser på Virgin Bingo. Här erbjuds massor av specialtävlingar och jackpotchanser. Förutom bonusar på dina insättningar så kan du här hitta rolia extraspel med bra vinstchanser. Spela Tag Bingo varje tisdag och var med och fajtas om £500, eller besök 90-bolls Bingorummet varje onsdag för att ta del av den fantastiska £5,000 garantin! Inträdet för detta stora bingospel är bara 25p och det finns även andra inköpsmöjligheter med ännu större vinstchanser.

Vi rekommender dig att kolla alla promotions på sajten för att se de aktuella erbjudandena för månaden. Virgin Bingo ger ofta sina spelare gratis bingobrickor efter att man själv har köpt ett visst antal brickor.

Bonus på din första insättning

Alla nya svenska spelare som registrerar kontot genom Internet-Bingo.se så kommer du motta en 100% matchbonus ändå upp till £125 på din första insättning. Inte nog med det, du kommer också att få en bonus på 50% på din andra insättning. Maxbeloppet för denna bonus är dock £65. Förutom dessa match-bonusar så kommer du även få £10 i extrabonus från Virgin om din första insättning är £10 eller mer.

VIP

Vill du tjäna ännu mer extra cash om du spelar ganska mycket bingo så bör du gå med i deras VIP-program, där vi lovar att du blir belönad för att du spelar hos Virgin Bingo. Där kan du bl.a. komma med i Club Gold eller Club Diamond och du får där personliga assistent, fina presenter, kontantbonusar och mycket mer. Du finner mer detaljerad info när du registrerat dig på bingorummet.

Leaderboard

När du lyckas vinna mycket pengar så kommer du också finnas med på deras leaderboard där dom ständingt listar de största vinnarna.Varje £1 bonus du vinner i chattspelen konverteras till leaderboard-poäng och med dom kan du vinna ett specialpris på £50.

Besök Virgin Bingo här

 

Virgin Bingo Bonus

Bonus på VirginBingo

100% Bonus upp till £125 + £10 gratis

Besök Virgin Bingo

 

Virgin Bingohall

Virgin Bingo

 

VirginBingo.com

VirginBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se