Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besšk Svenska Bingo

 
 

Svenska Bingo Bonus

På SvenskaBingo kan du som ny spelare ta del av 50kr helt gratis, en mycket bra välkomstbonus på första insättningen och massor av tävlingar och jackpott-chanser. Detta nya bingorum som är helt på svenska, erbjuder en mycket användarvänlig bingosajt där det går att spela direkt på sidan utan att behöva ladda ner någon programvara.

Förutom välkomstbonusarna så kommer du märka att det finns många chanser till extra vinster genom speciella tävlingar och även i chattspelen när du chattar med moderatorerna och andra bingospelare.

Vill du ta en paus från bingon så erbjuder även SvenskaBingo många spännande sidospel. Klicka på Slots i menyn efter registreringen och du kan ta del av populära casinospel som BlackJack eller Roulette, eller varför inte prova lyckan i någon av spelautomaterna. Det finns även 5 olika skraplotter att köpa.

Gratisbonus plus 1500kr insättningsbonus

Registrera dig här eller på länken nedan och du är kvalificerad för 50kr helt gratis som automatiskt sätts in på ditt bingokonto efter registreringen är slutförd. Med dessa kan du prova bingohallen och naturligtvis ha chansen att vinna riktiga pengar.

När du gör din första insättning så kommer du också att motta en 100% matchbonus på denna, maxbeloppet för bonusen är 1500 kr. Det innebär alltså att om du sätter in t.ex. 1000kr så har du direkt 2000kr att spela bingo för. Detta ger dig bra extrachanser till stora vinster i bingon. Ta del av din Svenskabingo bonus nu.

Jackpott

Självklart finns chansen att vinna de stora jackpottarna på Svenska Bingo. Missa inte Glödheta Jackpotten som bara växer och växer tills någon vunnit den, här kan väldigt stora pengar betalas ut. Allt som krävs för att vinna är att få fullt hus inom 42 utrop.

Det finns även en mindre jackpot som kallas Guldgruvan Jackpott som även den kan ge bra vinster. Här gäller det att gå fullt hus inom 46 utrop. Vi rekommenderar att kontrollera deras bingosajt för aktuella priser för jackpotten.

Besök Svenska Bingo här

 

Svenska Bingo Bonus

Bonus på SvenskaBingo

100% Bonus upp till 1500kr
50kr gratis

Spela på Svenska Bingo nu

 

Signup Bonus

SvenskaBingo Bonus

 

SvenskaBingo.se

SvenskaBingo.com

 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se