Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besk Svenska Bingo

 
 

Svenska Bingo Recension

Svenska Bingo är en ny bingosajt som endast vänder sig till svenska spelare, vilket hörs på namnet. Här erbjuds klassisk 75-bollars bingo och du kan spela direkt på sajten som har fantastisk grafik, och du behöver inte ladda ner någon programvara på din dator. Att komma igång med spelandet går snabbt och smidigt och när du registrerar dig genom länken nedan så mottar du direkt 50kr gratis på ditt bingokonto så du kan prova bingorummet innan du gör en insättning.
På SvenskaBingo kommer du hitta massor av specialkampanjer och mycket jackpot-chanser för att vinna dom stora pengarna. Kolla efter den Glödheta Jackpotten där du kan vinna stora belopp genom att få fullt hus inom 42 utrop. Denna jackpot växer hela tiden tills det finns en vinnare.

Inom samma konto på Svenska Bingo kan du ta del av spännande spelautomater, casinospel och även skraplotter för ännu mer vinstchanser.

Bonus

Förutom gratisbonusen på 50kr så kommer du även att vara kvalificerad för en 100% bonus upp till 1500kr på din första insättning. Om du t.ex. sätter in 500kr så har du då direkt 1000kr att spela bingo för, maxbeloppet för bonusen är dock 1500kr vid en insättning på samma belopp. Läs mer om denna Svenska Bingo bonus.

Bingochatten

Som på många andra bingorum så är chatten en stor del av bingospelet och på sajten kan du lära känna deras Chatt Moderatorer, CM’s som ger dig massor av roliga specialtävlingar i chatten under spelets gång. På SvenskaBingo finns även en guide för chattspråk för de som inte känner sig hemma med vissa uttryck.

Support

På deras sajt finns en mycket bra FAQ som besvarar det flesta frågor du kan tänkas ha gällande bingospelen, betalningar, registrering eller annat. Annars är det bara att skicka dom ett mail så hjälper dom dig direkt med dina problem/funderingar.

Besök SvenskaBingo här

 

Svenska Bingo Bonus - 1500kr

SvenskaBingo Bonus

100% Bonus upp till 1500kr

Spela på Svenska Bingo nu

 

Svenska Bingo

Svenska Bingo

 

SvenskaBingo.com

SvenskaBingo.com

 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se