Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Party Bingo

 

Besök SvenskaBingo

 
 

Spela Online Bingo För Riktiga Pengar

Fenomenet online bingo har vuxit något enormt sedan dess introduktion. Anledningen till att detta spel blivit så populärt på internet är att all vinster är skattefria så länge du spelar på en sida som ligger inom EU (alla bingosidor vi nämner på denna sidan ligger inom EU).

Det finns två olika alternativ för dig som vill prova på att spela bingo på internet. Antingen kan du skapa ett konto hos ett eller flera av dom bingorum som erbjuder gratis bingobonusar eller så kan du sätta in pengar på ett konto och spela bingo för riktiga pengar hos ett av dom bolag som ger dig en bra insättningsbonus.

Om du vill sätta igång och spela internet bingo för riktiga pengar så rekommenderar vi att du gör en insättning hos ett av dom bingorum som är med i listan nedan. Alla dessa bingohallar har sina sidor helt på svenska och du kan också spela med svenska kronor som valuta. Du kommer också att kunna chatta på svenska med båda andra spelare och bingovärdarna.

Mamamia Bingo är ett av de bättre och mest generösa bingohallarna för spelare från Sverige. Här kan du hitta massor av specialtävlingar, inte minst i chatten! HÄmta din välkomstbonus nu!

Mamamia Bingo Recension | Besök Mamamia Bingo

Maria Bingo är en av de absolut mest pupulära bingohallarna för svenska bingospelare. Här kan du spela i princip allt, även casinospel med bra värde och massor av kul bingotävlingar.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo

Air Bingo är ett nystartat bingorum med snygg design, och bingohallen finns tillgänglig på svenska. Här finns flertalet bonusar att hämta och även tävlingar med bra priser för alla spelare.

Air Bingo Recension | Besök AirBingo

En av dom största fördelarna med att spela online bingo för riktiga pengar istället för att ta del av diverse gratisbonusar är att du faktiskt har en god chans att vinna och plocka ut riktiga pengar som du vinner genom att spela bingo. Om du spelar för gratisbonusar så är det väldigt liten chans att du nagånsin kommer att kunna plocka ut riktiga pengar till ditt bankkonto.

Den bästa bingohallen online för spel med riktiga pengar

I vårt tycke så är MamaMiaBingo den absolut bästa bingohallen på nätet för svenska spelare när det gäller spel för riktiga pengar. MamaMiaBingo ligger inom EU vilket betyder att alla vinster är skattefria. Dom har också ett fläckfritt rykte om sig och dom har varit på marknaden så pass länge att du aldrig behöver oroa dig för att dom inte skulle betala ut dina eventuella vinster.

Nya spelare kan få upp till 800 kronor gratis när dom gör sin första insättning. Detta är en 100% match bonus vilket betyder att du kommer att få lika mycket i bonus som du sätter in. Din 100% bonus kommer att sättas in på ditt konto direkt efter att du gjort din insättning, sätter du tex. In 800 kronor så kommer du att ha 1600 kronor att spela för. Detta är riktiga bingopengar vilket betyder att du alltså kommer att kunna vinna riktiga pengar på bingospelen.

 
 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se