Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besk Svenska Bingo

 
 

Skraplotter på nätet

Förutom bingo så är skraplotter en av de mest populära spelformerna för svenskar, detta gäller både på nätet och för vanliga spelbutiker. Det är dock långt ifrån alla som provat skraplotter online, det är något vi kan rekommendera då vinstchanserna är mycket högre än t.ex vanliga Trisslotter.

Var kan jag köpa skraplotter på nätet?

Det finns numera många bra sajter som erbjuder spännande skraplotter med mycket bra odds för att vinna. Vi kan starkt rekommendera Unibet för närvarande. Klicka här för att komma direkt till deras skrap-lotter och vinn direkt!

En annan bra spelsajt för både bingo och skraplotter på nätet är helt klart MariaBingo. Här finner du massor av svenskar vid bingorummen och de erbjuder massor av extra roliga casinospel som t.ex. slot machines, videopoker, skraplotter och även andra typer av lotterier.

Hur mycket kostar skraplotterna?

Hos Unibet går det att köpa lotter för mellan 5kr och 50kr, alla med olika vinstchanser. Oddsen för att få en storvinst är mycket bättre än alla vanliga skraplotter hos Svenska Spel.

Själva teknologin sköts av NetEntertainment, ett etablerat företag i denna bransch och säkerheten är hög. Unibet godtar nästan alla betalninbgsmetoder som finns och det är mycket smidigt att sätta in och ta ut pengar till din bank/kort/internet-plånbok.

Det finns ett flertal spelsajter som ger dig möjligheten att vinna riktiga pengar utan att behöva satsa en enda krona själv. Vissa sajter ger dig ett visst antal kronor gratis att spela för, andra ger dig exempelvis 20 skrap på någon skraplott. Man ska dock inte glömma bort att det ofta finns krav på att pengarna du fått ska omsättas ett visst antal gånger innan du kan ta ut dessa. En anledning till detta är för att folk inte ska kunna missbruka möjligheten att få pengar helt utan krav på egen insättning, på samma vis som det finns krav på insättningsbonusar.

Lycka till med ditt skrapande på nätet!

 
 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se