Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Min Bingo

 

Besök Min Bingo

 
 

MinBingo Bonus och Erbjudanden

Spela på MinBingo och du kommer inte att sakna bra bonusar eller erbjudanden. Just nu kan du få 50kr helt gratis samt även en 100% bonus upp till 1250kr på din första insättning när du registrerar ditt konto genom Internet-Bingo.se. Beronde på när du registrerar dig så finns även andra gratispriser att hämta, bara genom att registrera ett bingokonto hos Min Bingo. Detta kan vara t.ex. presentkort eller gratis skraplotter.

På MinBingo finner du alltid aktuella erbjudanden och spännande tävlingar, vi rekommenderar dig att kontrollera deras hemsida med jämna mellanrum för att se de senaste kampanjerna. Varje dag i veckan finner du en ny specialtävling, från ”Två för en” på måndagar till söndagens ”Supersöndag”. Här erbjuds fina priser, och missa inte ”Raketen” på lördagar där det finns stora jackpotchanser om du är ute efter storvinsten.

Gratisbonus

Registrera dig genom länken nedan och du får direkt 50kr insatt på ditt bingokonto efter att du registrerat dig. Denna bonus är helt gratis och ger dig en chans att prova bingohallen innan du gör en insättning. Att registrera sig är lätt och du är redo att spela inom några minuter.

Bonus på din första insättning

När du gör din första insättning så kommer du automatiskt att tilldelas en bonus på samma belopp som du sätter in. Maxbeloppet för bonusen är dock 1250kr. Detta ger dig dubbelt så mycket bingospelande för pengarna och mer vinstchanser. Sätter du in t.ex 1000kr så har du alltså direkt 2000kr att spela för. Bonuspengarna måste omsättas i spel minst 10 gånger innan det är möjligt att begära uttag på dessa.

Besök MinBingo här
Registrera ditt konto på MinBingo här


Chatten

Missa inte att vara delaktig i chatten under bingospelandets gång då det presenteras extra tävlingar av de olika chatvärdarna. Här kommer du förmodligen också träffa på Lasse Kronér som är ambassadör för Min Bingo och spelar så ofta han kan under användarnamnet BertilFyra.

Lycka till i bingohallen!

Besök Min Bingo här

 

Min Bingo Bonus

Bonus på MinBingo

100% Bonus upp till 1250kr
50kr gratis

Besök Min Bingo

 

Min Bingohall

MinBingo Bonus

 

MamamiaBingo.se

MinBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se