Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Min Bingo

 

Besök MinBingo.se

 
 

Min Bingo Recension

MinBingo är ett spännande bingorum som är helt på svenska och endast riktar sig till svenska bingospelare. Här erbjuds nya spelare massor av erbjudanden och bonusar. Välkände Lasse Kronér är ambassadör För Min Bingo och du kommer säkerligen träffa på honom i bingochatten under namn BertilFyra. Lasse kommer också att presentera olika specialtävlingar med fina priser.

Registrera ditt konto genom länken nedan och du kommer motta 50kr helt gratis att spela för! Det finns sedan flertalet bonusar och specialkampanjer att ta del av för att göra ditt bingospelande mer underhållande.

Bingohallen levereras av St Minver Ltd och är säkert licenserade under Gibraltars nätspellicens. Här spelas traditionell bingo med 75 nummer, detta är det vanligaste bingospelet i skandinavien. MinBingo har snabbt blivit populär bland många bingospelare runt om i Sverige och det är väldigt smidigt att skapa ett bingokonto och komma igång med spelandet. På deras sajt listas alltid de bästa aktuella kampanjerna och tävlingarna, samt även en guide för att komma igång med ditt bingokonto. Grafiken är mycket tilltalande och det finns även möjlighet att spela andra spel såsom Keno eller Videpoker inom samma konto.

Bonus

Registrera ditt konto nu genom att klicka här (öppnas i ett nytt fönster) och du får direkt 50kr insatt på ditt bingokonto utan att du ens behöver göra en insättning. Med dessa kan du naturligtvis spela på valfria bingospel och varför inte försöka på jackpotten med dessa gratispengar! När du sedan gör din första insättning så kommer du få en 100% matchbonus på upp till 1250kr. Läs mer om Min Bingo bonus.

Välgörenhet

En del av vinsten som MinBingo gör går till Drotting Silvias Barn & Ungdomssjukhus. Detta är en plan som arbetats fram av ledningen tillsammans med Lasse Kronér som redan tidigare varit verksam med liknande uppgifter. Så de gånger du inte lyckas gå med vinst så vet du att pengarna går till ett mycket bra ändamål.

Support

Kundservice finns tillgängligt dygnet runt och det går bra att kontakta MinBingo via email eller telefon, och även vid email så får du svar väldigt snabbt. Insättningar och uttag kan göras med de flesta vanliga betalningsmetoderna så som Visa, Mastercard, Maestro, Neteller och några andra.

Besök MinBingo här

 

Min Bingo Bonus

MinBingo Bonus

100% Bonus upp till 1250kr

Besök MinBingo här

 

Min Bingo

Min Bingo

 

MinBingo.com

MinBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se