Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besk Svenska Bingo

 
 

Maria Bingo Recension

Maria Bingo är en av de största bingorummen i Europa och väldigt populär bland svenska och skandinaviska spelare. Detta är helt klart en av de bättre bingorummen på nätet för svenska bingospelare, sidan är lättnavigerad och du kommer snabbt igång med spelandet. Här kan du bl.a. spela bingo och casinospel utan att behöva ladda ner någon programvara, vilket är en stor fördel för många bingo-spelare.

Här finns möjligheter att vinna stora jackpotter, t.ex. Miljonpotten i Monster där du kan vinna över en miljon för bara 12kr, eller prova också att vinna ofta i Busenkelt, den går flera gånger i timmen. Vi kan också rekommendera Skandinavisk Superbingo eller Svensk Superjackpott där du kan vinna stora belopp ofta! Variantbingo är en annan version som blir mer och mer populär bland spelarna

Du kan lätt hitta massor av olika Bingospel här och alla uppkommande spel listas klart och tydligt på sajten.

Bingochatten

Du kommer snabbt inse att chatten här är väldigt populär och du kan där prata med andra spelare samt vara med i de populära extraspel som chattmoderatorerna anordnar genom chatten. Maria Bingo uttökar hela tiden sitt utbud och sin programvara, t.ex. finns en funktion för de som inte kan följa spelet men ändå köper bingobrickor. Du kan då kontrollera detta vid ett senare tillfälle genom att logga in på ditt konto.

Två av de många extraspel som erbjuds i chatten är Födelsedag och Stege. Ser du att chattmoderatorn skriver *FÖDELSEDAG* innan spelat börjat, så är det detta specialspel som gäller. För att delta så behöver du då ange ditt personnummer i format ÅÅMMDD. Ropas sedan dessa tre nummer ut så mottar du ett specialpris. Spelas stege så väljer du istället tre olika nummer på följd.

Bonus

Registrera ditt konto här eller genom bannern ovan och du mottar direkt 50kr på ditt spelkonto så du kan testa sajten redan innan du gör en insättning. Du kommer sedan att få en 100% match bonus på din första insättning, upp till 1300kr. Du kan alltså sätta in 1300:- och sedan ha 2600:- att spela för!

Support

Supporten fungerar utmärkt och du kan kontakta dom snabbt via email eller genom någon av de många chattvärdarna i spelen.

Besök Maria Bingo här

 

Maria Bingo Bonus

MariaBingo Bonus

100% Bonus upp till 1300kr

Besök MariaBingo här

 

Maria Bingo

Maria Bingo

 

MariaBingo.se

MariaBingo.com

 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se