Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
LyckoBingo

 

Besök Lycko Bingo

 
 

LyckoBingo 100% Bonus

Vid registrering av nytt konto på LyckoBingo kommer du motta mycket bra erbjudanden och gratispengar för att få så mycket bingo för pengarna som möjligt. Genom Internet-Bingo.se kan du nu få 50kr helt gratis för att prova bingorummet innan du gör en insättning. Sedan är du kvalificerad för en 100% bonus samt att du kan ta del av massor av specialtävlingar och kampanjer.

Vi rekommenderar dig att kontrollera var jackpotchanserna finns, då du kan vinna mycket stora belopp i dessa jackpottar på Lycko Bingo. Vinn jackpotten i bingon eller i någon av de många spännande spelautomater som finns tillgängliga inom samma konto. Detta är progressiva jackpottar vilket innebär att dom har ett grundvärde och sedan växer de ju mer man spelar.

Besök LyckoBingo här


Gratisbonus

Registrera dig genom bannern/länken på denna sida och du mottar direkt 50kr på ditt bingokonto efter registreringen. Med dessa kan du alltså gratis testa bingohallen innan du sätter in pengar, och du kan naturligtvis vinna riktiga pengar för dessa gratis bingobrickor du mottar.

Bonus på din första insättning

När du väljer att göra din första insättning så kommer du motta en matchbonus på 100% upp till maxbeloppet 1250kr. Så om du t.ex. sätter in 1000kr så kommer du att ha 2000kr att spela bingo för. Bonuspengarna måste omsättas minst 10 gånger innan det är möjligt att begära uttag på dessa. En insättning på minst 100kr måste ha gjorts för att uttag ska kunna begäras.

Dagliga Kampanjer

Varje dag på Lycko Bingo finner du olika kampanjer där det finns fina priser att vinna. Det startar på måndagen med ”Två för en” där du dubblar dina chanser till den stora jackpotten! På tisdagen är det ”Chat Tisdag” där det är dubbelt så bra vinster i chatspelen. På onsdagen handlar det om att vinna tillsammans i ”Alla är vinnare” och på torsdagen spelas den populära Kronbingon där det garanteras 400kr i potten per spel. I ”Fantastiska Fredag” erbjuds stora garanterade potter och på lördagen rekommenderar vi dig att inte missa ”Raketen” som är en helt ny jackpot med stora vinstchanser. Kampanjveckan avslutas med ”Supersöndag” med bl.a. fyra timmars happy hour och dubbla skraplotter.

Som en lojal spelare på Lycko Bingo kan du också ta del av ett exklusivt VIP-program där du får massor av extravinster och kan delta i speciella VIP-tävlingar.

Besök LyckoBingo här

 

Lycko Bingo Bonus

Bonus på LyckoBingo

100% Bonus upp till 1250kr
50kr gratis

Besök LyckoBingo

 

Lycko Bingo

Lycko Bingo Bonus

 

LyckoBingo.com

LyckoBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se