Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
LyckoBingo

 

Besök LyckoBingo.com

 
 

LyckoBingo Recension

Lyckobingo är en av de mest populära bingosajterna i Sverige där du kan spela bingo dygnet runt, vinna stora priser och träffa massor av människor i deras aktiva chatt. Deras sida är lättnavigerad, så som bingohallen, och det går snabbt och smidigt att skapa ett konto och komma igång med spelandet. LyckoBingo är del av St Minver-näverket och då detta är EU licenserat behövs innga vinster skattas för. Bingorummet levereras av Parlay som är etablerade och alltid ger pålitlig mjukvara. Det går bra att spela direkt på deras hemsida och ingen programvara behöver laddas ner.

När du registrerar dig på Lycko Bingo genom länken nedan så mottar du direkt 50kr på ditt bingokonto så du kan prova bingorummet och naturligtvis ha chansen att vinna!

Här spelas mest den vanliga skandinaviska bingon med 75 bollar som alla svenskar nog är mest vana med. Det går dock också att spela casinospel, olika spelautomater, sidospel och även skraplotter om du skulle vilja ta en paus från bingon. Klicka på ”Spelautomater” på sidan så ser du där alla roliga spel som finns tillgängliga. Missa inte heller de många chattspelen som gör bingospelandet mycket roligare.
Förutom de vanliga bingospelen så erbjuder Lyckobingo massor av specialtävlingar och kampanjer. Med de stora jackpottar som finns både i bingon och i Jackpotspelen Vegas Nights så är miljonvinster fullt möjliga i detta bingorum.

Forum/Community

En stor del av att spela på LyckoBingo är att ta del av chatten och forumet där du kommer träffa många andra som också älskar att spela bingo. Där presenteras bl.a. horoskop, vinnare av olika tävlingar och du har möjlighet att värva dina vänner till Lycka Bingo för att tjäna extra pengar.

Bonus

Vid registrering här så mottar du först 50kr helt gratis på ditt konto. Vid din första insättning kommer du också motta en 100% bonus upp till maxbeloppet 1,250 kr. Bonusen sätts automatiskt in på ditt konto efter att du gjort din första insättning. Läs mer om denna LyckoBingo bonus.

Support/Betalningar

Supporten finns tillgänglig dygnet runt på svenska och dom kan hjälpa dig direkt om det skulle vara några problem eller funderingar. Det går att kontakta LyckoBingo via email eller telefon.

Insättningar och uttag kan göras med valfri av de vanligaste metoderna som t.ex. Visa, Mastercard, Neteller, Maestro m.fl.

Besök LyckoBingo här

 

Lycko Bingo Bonus

LyckoBingo Insättningsbonus

50kr gratis + 1250kr bonus

Besök LyckoBingo här

 

Lycko Bingo

Lycko Bingo

 

LyckoBingo.com

LyckoBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se