Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
 
 

Spela Online Bingo Live med riktiga utropare

Online livebingo är det senaste fenomenet inom den ständigt växande bingo-världen. På ett fåtal bingosajter kan du nu spela internet bingo och få numren uppropade från riktga utropare (callers) via web-kamera vilket ger en ännu mer spännande upplevelse. Detta efter att många spelare klagat på att dom inte får den riktiga bingohall-känslan i ett vanligt online bingorum.

Just nu finns det väldigt få bingohallar som erbjuder live bingo men vi räknar med att detta kommer att växa inom en snar framtid. På denna sida kommer vi lista några av de bästa bingosidor med live studio och live-presenterare. Observera dock att den flesta av dessa inte är tillgänglig på svenska utan du bör kunna engelska.
  

LiveBingo LiveBingo.com är en av de för tillfället mest populära livebingo-sajterna och erbjuder massor av spel, både i deras live-studio samt de vanliga bingospelen. Registera dig genom oss för att motta en bra startbonus. Observera dock att sidan inte finns tillgänglig på svenska.

Besök Live Bingo

Att spela bingo live innebär helt enkelt att det är en riktig person som ropar ut numren via en live-kamera och detta är smidigt integrerat med den övriga grafiken med dina brickor och andra spel. Det ger en helt annan dimension till spelet och du kan självklart chatta med presentatören, kommentera eller ställa frågor. Ovan nämnda bingorum erbjuder många spel i deras live studio samt också de traditionella bingospelen.

 
 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se