Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Bingo Bonus

 

Besök Foxy Bingo

 
 

Bingosidor som accepterar insättning med VISA

VISA är ett mycket vanligt och fortfarande en populär metod för att göra insättning till bingokontot. De flesta etablerade svenska bingosidor accepterar Visa kort och det är ofta en av de mest smidiga metoderna för att snabbt komma igång med spelandet. Nedan presenterar vi några bra sajter för att spela bingo med VISA-kort.

Foxy Bingo erbjuder säkra VISA-insättningar samt fantastiska erbjudanden!

Att göra en insättning med VISA till ditt bingokonto är smidigt och säkert. Det är väldigt sällan som det uppkommer några problem eller att insättningen avbryts. Kredit/Debit kort-insättningar är inte de säkraste alternativet men numera känns det väldigt tryggt att använda dessa kort som Visa på nedan rekommenderade bingosajter.

Det finns massor av bra svenska bingorum som fungerar utmärket med Visakort. Här listar vi våra nuvarande favoriter:
  

FoxyBingo är en bingosajt som funnits länge men först på senare tid blivit mycket populär bland svenskar. Sajten finns helt på svenska och du kan enkelt göra en snabb och trygg insättning här direkt med ditt VISA-kort. Registrera dig genom länken nedan för en bra välkomstbonus och mycket fria bingospel.

Foxy Bingo Recension | Besök Foxy Bingo

Maria Bingo är en vida känd bingosida bland skandinaver och självklart går det utmärkt att spela bingo med VISA. Du kan nu motta en bra insättningsbonus när du gör en bingoinsättning med Visa-kort vilket ger dig många gratis-brickor och fria spel.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo

Party Bingo är en gigant i branchen och här finns i princip alla tänkbara betalningsmetoder inklusive VISA-korts betalningar. Insättning med VISA går snabbt och sajten är en av de säkraste du kan få. Tänk dock på att du inte kan få allt på svenska här och spelen är oftast i dollar eller Euro-valuta.

Party Bingo Recension | Besök PartyBingo 
 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se