Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Bingo Bonus

 

Besök Foxy Bingo

 
 

Bingosidor som accepterar Moneybookers / Skrill

Att använda ditt Moneybookers-konto till att göra betalningar til och från ditt bingokonto är inga problem. Faktum är att det godtas på de flesta bra svenska bingosidor. Moneybookers är just nu i ett namnbyte till Skrill så det är namnet som gäller längre fram i tiden.

Moneybookers är tillsammans med Neteller den vanligast e-plånboken för att göra insättningar och uttag till bingosidor. Överföringar sker snabbt och mycket säkert och är ett bra alternativ till vanliga kreditkortsöverföringar som t.ex Mastercard.

Mamamia Bingo erbjuder säkra Moneybookers-insättningar samt fantastiska erbjudanden!


Nedan presenterar vi tre av våra favoriter när det gäller Moneybookers bingo.

Som med många andra e-wallets så det tar det några dagar och en del kopior måste skickas in för att verifiera kontot men sedan är allting mycket smidigt. Du lägger till dina Skrill-uppgifter på ditt bingokonto och kan sedan enkelt göra insättning och uttag till bingospelet. Du kan också välja valfri valuta som du använder på ditt Moneybookers-konto.
  

FoxyBingo är en spännande sajt för alla bingospelare som vi starkt kan rekommendera. Registrera dig nedan för en bra bingo bonus när du gör din första insättning med ditt Moneybookers (Skrill) konto.

Foxy Bingo Recension | Besök Foxy Bingo

Maria Bingo är en bingosajt som de flesta svenskar känner till. De accepterar massor av betalningsmetoder och Moneybookers går snabbt och enkelt att göra betalningar med.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo

Party Bingoär bingosidan för den som är lite mer internationell. Motta en gratis bonus på $20 när du registrerar ditt konto och du kan smidigt sätta in och ta ut pengar med ditt Skrillkonto.

Party Bingo Recension | Besök PartyBingo 
 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se