Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Bingo Bonus

 

Besök Foxy Bingo

 
 

Bingosidor som accepterar insättning med Neteller

Neteller är en av populäraste e-plånböckerna när det gäller att sätta in och ta ut pengar från bingosajter och online casinon. Allt fler svenskar skaffar ett konto hos Neteller och lägger till sitt kreditkort där för att sedan smidigt och mycket säkert kunna föra över pengar och spela bingo snabbt. Nedan ger vi dig några bra bingohallar online där det går att göra bingoinsättning med Neteller och även andra e-wallets (e-plånböcker).

Foxy Bingo erbjuder säkra Neteller-insättningar samt fantastiska erbjudanden!

Att skaffa ett Netellerkonto kan vara lite tidskrävande då kontot måste verifieras med diverse kopior men sedan kommer du märka att det är väldigt smidigt och du kan sätta in pengar till massor av olika bingosajter och mycket annat på ett väldigt smidigt sätt. Du laddar helt enkelt upp pengar på ditt Neteller-konto via bank eller kreditkort t.ex. och sedan kan du enkelt sätta in och ta ut pengar med Neteller från bingosajten.

Det finns massor av bra bingosidor som tar Neteller och snabbt accepterar både insättningar och uttag via Neteller. Här listar vi våra favoriter för tillfället:
  

FoxyBingo växer sig stark bland svenska spelare, mycket tack vare en stor community och bra erbjudanden. Här är det inga problem att göra insättning med Neteller och registreringsprocessen går snabbt och enkelt på deras svenska sida.

Foxy Bingo Recension | Besök Foxy Bingo

Maria Bingo har funnits länge och erbjuder de flesta bra betalningsmetoder, inkluderat Neteller och andra e-plånböcker. Klicka nedan för att registrera dig och motta en bra bonus när du gör din första Neteller-insättning.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo

Party Bingo är kanske den mest aktiva bingosidan i Europa och dom accepterar självklart insättningar och uttag till bingohallen via Neteller. Du kan nu motta $20 helt gratis för att spela internet bingo, observera dock att sidan ännu inte finns tillgänglig på svenska.

Party Bingo Recension | Besök PartyBingo 
 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se