Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besšk Svenska Bingo

 
 

Bingo-insättning från Internetbank

Allt fler bingospelare söker nu efter bingosajter som accepterar bingo-insättningar direkt via deras internetbank. Anledningen till detta är helt enkelt att det är den säkraste metoden men ändå mycket snabb och smidig, och det går att spela bingo inom några minuter. Vid uttag har du pengarna direkt från att bingorummet processerar uttaget. Det finns inte många betalningsmetoder som kan slå detta.

Det finns för närvarande bara några bra svenska bingorum online som insättning samt uttag med internetbank är möjligt på. Vi rekommenderar bl.a. Mamamia Bingo som är en storfavorit bland våra spelare. Även på MariaBingo kan du nu sätta in pengar från internetbank direkt.

Mamamia Bingo erbjuder direkt-insättningar via internetbank samt fantastiska erbjudanden!


Det enda som behövs är ett bankkonto hos någon av de banker som systemet stödjer, och även tillgång till ditt konto via internet. Det kan också förekomma att man behöver installera en Payment Assistant eller liknande, som tar dig till din internetbank, men detta är en snabb process.

Läs mer nedan om våra favoriter vad gäller svenska bingosidor med möjligheter till insättning/uttag direkt via internet bank.
  

MamamiaBingo är en mycket bra och kul bingosida speciellt för svenskar och dom erbjuder massor av betalningsmetoder, inkluderat möjlighet till internetbank-insättning till bingo. Registrera dig nedan för en mycket bra välkomstbonus.

Mamamia Bingo Recension | Besök Mamamia Bingo

Maria Bingo är välkänd bland alla bingospelare och även dom har intorucerat möjligheter att sätta in pengar från internetbank genom ett flertal av de vanligaste svenska bankerna. Vid registrering genom länken nedan kommer du även att motta pengar på ditt konto helt gratis för att testa bingosajten först.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo 
 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se