Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besk Svenska Bingo

 
 

Insättningar och Uttag från Bingosajter

När man ska välja ett bingorum online så gäller det att inte bara leta efter den bästa bonusen eller bästa chatspelen. En av de viktigaste punkterna är också att hitta en bingosajt där det är lätt och smidigt att göra insättningar och uttag från bingokontot.

Det finns flertalet olika betalningsmetoder hos i princip alla svenska bingosajter och vilken som passar dig bäst kan vara svårt att veta men vi ska presentera några av de mest populära på denna sida. Klicka på namnen för att se de bästa bingorummen för just denna betalningsmetod.

Kreditkort - Visa och Mastercard

Alla bingosidor som du finner recenserade hos oss erbjuder bingoinsättningar med Mastercard eller Visakort. Den stora fördelen med att sätta in pengar med kreditkort är ju att det är smidigt och pengarna kommer in på några sekunder på ditt bingokonto. Däremot är det inte den säkraste metoden och det kan även förekomma mindra avgifter hos vissa sajter.

Internetbank

Detta är en väldigt säker och smidig insättningsmetod som tyvärr inte alla bingosajter använder sig av. Mamamia Bingo är en rekommenderad sajt där du kan spela bingo och göra både insättningar och uttag via internetbank. Det går snabbt att föra över pengar mellan din internet bank och ditt bingokonto.

GluePay - Direktbetalningar via bank

GluePay är ingen e-wallet utan helt enkelt en tjänst för att snabbt och säkert föra över pengar från din bank till bingokontot. Detta är möjligt med de flesta större svenska banker och rekommenderas starkt av många skäl. Läs mer om GluePay betalningar till bingo.

E-wallets / E-plånböcker

Detta är ett bra alternativ till kreditkort då det känns smidigt och snabbt men också tryggt och säkert. De två vanligaste alternativen är Neteller eller Moneybookers. Du laddar upp pengar till ditt Netellerkonto genom kreditkort eller annan metod. Sedan kan du säkert föra över dessa till ditt bingokonto. De flesta bingosidor accepterar flertalet olika e-wallets numera. Det ska dock påpekas att registeringen av dessa e-wallet-konton är lite krångliga och har flera säkerhetsprocedurer men det är bara så ditt konto ska bli verifierat av säkerhetsskäl.

 
 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se