Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besšk Svenska Bingo

 
 

Bingobonus

Innan du registrerar ett konto hos en online bingohall så är det alltid bra att jämföra vilka bonusar du kan få hos dom olika bingohallarna. Vissa kommer att erbjuda dig en stor bonus när du gör din första insättning och andra kommer att kunna erbjuda dig ett bra lojalitetsprogram. Denna sidan är till för att ge dig en snabb översyn av vad dom olika bingohallarna har att erbjuda när det kommer till bingobonusar.
  

Alla nya spelare som skapar ett konto hos Mamamia Bingo kommer att få en 100% bonus upp till 800 kronor. Om du känner att du vill testa deras mjukvara innan du bestämmer dig för att göra en insättning så kan du ta del av deras erbjudande där du får 50 kronor gratis att spela bingo för utan att göra en insättning. För att ge dig som bingospelare något extra så kommer du även att få en prenumeration på fem nummer av Allers och en weekend kryssning med Birger Jarl. Totalt värde för dessa gåvor är 350 kronor.

Mamamia Bingo Recension | Besök Mamamia Bingo

Maria Bingo var en av dom första sidorna på nätet att erbjuda bingo på svenska. Dom har växt något enormt dom senaste två åren och en bidragande orsak till detta är deras fina bonus erbjudande för nya spelare. Bara genom att skapa ett konto hos Maria Bingo kommer du att få 50 kronor gratis att spela för innan du ens har gjort en insättning. Om du sedan känner att det här är stället för dig så kommer du att få ytterliggare en bingobonus. När du gör din första insättning så får du en 100% bonus upp till 1300 kronor. För dig så innebär detta att om du sätter in tex. 1000 kronor så kommer du att ha 2000 kronor tillgängliga att spela för direkt.

Maria Bingo Recension | Besök MariaBingo

Eftersom AirBingo är en helt ny bingosida så har dom bestämt sig för att ge dig 50 kronor gratis när du skapar ditt konto hos dom. Du kan använda dessa 50 kronor till att testa deras bingohall och få en känsla av deras lojalitetsprogram. När du sedan känner att det är dags att göra din första insättning så kommer du att kunna få en 100% bingobonus upp till 1250 kronor. Denna bonus kommer att läggas till på ditt konto så fort du har gjort din insättning vilket betyder att en insättning på 1250 kronor kommer att ge dig 2500 kronor att spela för.

Air Bingo Recension | Besök AirBingo

Party Bingo har för tillfället ingen version av sin bingohall på svenska vilket betyder att du kommer att ha alla funktioner här på engelska samt att du kommer att spela med Dollar (USD) istället för Svenska Kronor. Vi kände dock att vi var tvingade att ta med PartyBingo här eftersom deras sida är fantastiskt bra. Vi kan tyvärr inte ge några gratispengar för att testa mjukvaran här men när du gör din första insättning så kommer du att få en 100% bonus upp till 200 USD. Så om du sätter in tex. 200 dollar så kommer du att ha 400 dollar på ditt konto att spela för.

Party Bingo Recension | Besök PartyBingo

Precis som med PartyBingo så är det tyvärr så att Virgin Bingo inte finns tillgängligt i en svensk version än. Men här kan du få pengar gratis och testa deras mjukvara och skulle det vara så att du inte gillar att spela här på grund av att du saknar en svensk version så har du ju inte förlorat något. Eftersom Virgin Bingo är fokuserat på den engelska marknaden så kommer du att spela i Brittiska Pund (GBP). När du skapar ditt konto så kommer du att få 10 GBP gratis direkt in på ditt konto. Om du sedan bestämmer dig för att göra en insättning så kommer du att få en 100% bingobonus upp till 125 GBP.

Virgin Bingo Recension | Besök Virgin Bingo 
 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se