Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Betsson Bingo

 

Besök Betsson Bingo

 
 

Betsson Bingo Bonus och Erbjudanden

Genom att spela på Betsson Bingo så kommer du vara garanterad oändligt med kampanjer, extratävlingar, bingospel och även en bra välkomstbonus som ny spelare i bingohallen. Betsson erbjuder ovanligt många bingovarianter med olika strukturer och vissa med stora jackpotchanser. Det tillsammans med de väldigt populära chatvärdinnorna har gjort Betssons Bingo till en av de absolut mest populära bingosidorna för svenska bingospelare.

300kr Bonus

Genom att registrera dig genom länken nedan så kvalificerar du dig för en 100% bonus på din första insättning, maxbeloppet för bonusen är för närvarande på 300kr. Detta ger dig fina extrapengar och större vinstchanser. Sätter du in 300kr så har du alltså 600kr att spela för i bingorummet.

Efter att bonusen mottagits så måste den omsättas 10 gånger innan du kan begära uttag eller överföra den till övriga produkter hos Betsson. De erbjuder även sportsbook, Casino och Poker inom samma spelarkonto. Detta går dock snabbt att avklara och dessa krav finns där endast för att man inte ska försöka utnyttja bonuserbjudanden.

Chatt-tävlingar

I Betssons bingorum är chattspelen mycket populära, inte minst pga av de trevliga chattvärdinnorna som du kan prata med i chatten. De presenterar en rad av olika specialtävlingar direkt i chatten. Dessa tävlingar kan innebära t.ex. att gissa nästa nummer eller att delta i en frågesport. Här finns fins extravinster och kontantvinster att ta hem under tiden man spelar bingo.

Jackpott

Vi rekommenderar att kontrollera Betsson’s många bingovarianter då många ger spelarna chanser att vinna de stora pengarna i form av olika Jackpottar. I ”Tombola” spelas 90-bollar bingo och där finns det chansen att vinna 3 jackpottar under ett och samma spel. Den totala jackpotten är där 80,000kr.

Lyckas du ta hem jackpotten i ”JP Trippen” så kan du se fram emot en lyxresa för 2 personer till ett värde av hela 50,000kr.

Lycka till i bingohallen!

Besök Betsson Bingo här

 

Betsson Bingo Bonus

Bonus på BetssonBingo

100% Bonus upp till 300kr

Besök Betsson Bingo

 

Betsson Bingohall

BetssonBingo Bonus

 

BetssonBingo.se

BetssonBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se