Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Gratis Bingobonus Information om Bingo
Bingorum
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Betsson Bingo
Betsson Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Air Bingo
Air Bingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Lycko Bingo
LyckoBingo Bonus
Party Bingo
Party Bingo Bonus
Virgin Bingo
Virgin Bingo Bonus
Betsson Bingo

 

Besök Betsson Bingo

 
 

Betsson Bingo Recension

Betsson Bingo är helt klart en av de största bingosajterna för svenska spelare och har funnits länge på marknaden genom sin sportsbook och de erbjuder även casino och poker inom samma konto. Här kommer du garanterat att hitta alla de vanliga bingovarianterna, massor av erbjudanden och roliga tävlingar.

Med grund i de tre 75-bollars varianterna som är Klassisk, Mönster och Variantbingo, och även 90-bollars bingo, så har Betsson skapat massor av roliga bingospel som är uppbyggda på olika sätt. Det kan handla om olika strukturer, insatser eller jackpot-chanser. Betssons hemsida är väldigt snygg och lättnavigerad och här kan du läsa alla de olika bingospelen och aktuella kampanjer.

I Bingochatten är det mycket trevligt att prata med andra bingospelare samt ta del av chatt-tävlingarna som arrangeras av dom populära Chattvärdinnorna. Dessa spel gör bingon mycket roligare och det kan vara allt från att gissa nästa nummer till att svara på frågor i frågesporten. Det enda som krävs för att delta i chattspelen är att du måste ha gjort en insättning till Betsson samt köpt en bricka till det aktuella bingospelet.


Registrera dig här för en bonus upp till 300kr


Bonus för nya spelare

Som ny spelare kan du ta del av en 100% matchbonus upp till 300kr på din första insättning. Sätter du in 300kr så har du alltså 600 kr att spela bingo för. Bonusen måste omsättas i spel minst 10 gånger innan överföring till annan produkt eller uttag kan begäras. Läs mer om Betsson Bingobonus eller registrera dig direkt genom länken nedan för att ta del av detta erbjudande.

Support

Betsson har en bra avdelning på sidan som listar svaren på de vanligaste frågorna från spelare. Hittar du inte ditt svar där eller behöver kontakta kundservice så finns dom tillgängliga dygnet runt via telefon eller email och du får ett snabbt svar från kunnig personal.

Det går snabbt och smidigt att registrera ett konto hos Betsson och dom accepterar alla de vanliga insättningsmetoderna. Detta inkluderar bl.a. Visa, Mastercard, Neteller, Moneybookers, Banköverföring, Click2Pay och flera.

Besök BetssonBingo här

 

Betsson Bingo Bonus

Betsson Bingobonus

100% Bonus upp till 300kr

Besök Betsson här

 

Betsson Bingo

Betsson Bingo

 

BetssonBingo.com

BetssonBingo.com

 
 

Internet Bingo
Internet Bingo.se © 2009 | info @ internet-bingo.se