Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besšk Svenska Bingo

 
 

Air Bingo Bonus

Letar du efter ett bingorum med bra bonus och mycket specialpriser så tycker vi att du ska prova Air Bingo. Här får du fina bonusar och det finns alltid nya kampanjer och roliga tävlingar att delta i, där du kan vinna mycket bra priser. Dom listar alla aktuella erbjudanden och kampanjer bra på sajten så kom ihåg att besöka den med jämna mellanrum, där ser du också var nästa jackpot finns att hämta.

Spela på AirBingo nu och motta din gratisbonus!


Gratisbonus

Registera dig genom Internet-Bingo.se och du får 50kr direkt insatt på ditt konto efter att du registrerat dig. Du behöver inte göra en insättning för att motta dessa gratispengar. Det gör att du kan prova AirBingo utan att riskera några av dina egna pengar, och du har självklart chansen att vinna!

Bonus på din första insättning

När du gör din första insättning så kommer AirBingo att matcha detta med en bonus på upp till 1250 kr. Det gör att du får dubbelt så mycket bingo för pengarna och större chanser att vinna. Sätter du in 1250kr så har du alltså 2500:- att spela bingo för.

Som aktiv spelare på Air Bingo finns det också mycket andra kampanjer att nyttja som ger dig bra värde. Dom har alltid dagliga kampanjer som kan innebära allt från tisdagens ”Lagbingo” till torsdagens ”Torsdag Rockar” vilken har en garanterat jackpott på 5000kr varje vecka.

Missa inte heller de många chattspelen som ibland är de roligaste bingospelen. Här finns spel som Sänka Skepp, Hammer the House eller Trivia där man ska svara på frågor från chattvärden. Alla olika chatt-tävlingar finns listade på deras sajt.

Lojalitetspoäng

Genom att bara spela bingo så samlar du också lojalitetspoäng vilket kan bli värdefullt i deras belöningsprogram. Köper du bingobrickor för 10kr så kommer du automatiskt att motta 10 lojalitetspoäng. För varje 1000 lojalitespäng du tjänar, så kan du växla dessa på 10kr i bonus. Det kan bli bra extrapengar om du spelar mycket bingo.

Besök AirBingo här

 

Air Bingo Bonus

Bonus på AirBingo

100% Bonus upp till 1250kr
50kr gratis

Besök Air Bingo

 

Air Bingo

Air Bingo

 

AirBingo.com

AirBingo.com

 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se