Internet-Bingo.se
 
Internet Bingo Bingohallar Bingobonus Skraplotter Bingo på Mobilen Insättningar och Uttag Live Bingo
Bingorum
Foxy Bingo
FoxyBingo Bonus
Mamamia Bingo
MamamiaBingo Bonus
Maria Bingo
Maria Bingo Bonus
Min Bingo
MinBingo Bonus
Svenska Bingo
SvenskaBingo Bonus
Bingobetalningar
VISA Bingo
Mastercard Bingo
GluePay Bingo
Bingo via Internetbank
Neteller Bingo
Moneybookers Bingo
Bingo Online


Besk Svenska Bingo

 
 

Air Bingo Recension

Air Bingo är en nystartad bingosida på nätet som erbjuder spännande bingospel och bra erbjudanden till dig som spelare. Bingorummet riktar sig just nu till svenska, danska och tyska bingospelare, och sidan finns alltså tillgänglig på svenska.

Det är lätt att komma igång med att skapa ett bingokonto och dom handhåller även information och regler om de olika bingospelen. Du hittar också detaljerade instruktioner för hur bingohallen fungerar om det är något som skulle vara oklart. Spela alla de vanliga bingovarianterna och ta del av de många specialtävlingarna så som Bingorea, vilken är en happy hour varje kväll, eller Blixtbingo där du vinner extra snabbt. I Glödhet Jackpot har du chansen att vinna dom stora pengarna varje dag!

Registera dig genom länken nedan och då får automatiskt 50kr insatt på ditt bingokonto direkt efter registreringen. Detta är alltså gratis bingopengar och du behöver inte göra en insättning för att motta dessa. Väljer du sedan att göra en insättning så får du en 100% bonus upp till 1250kr och du fördubblar därmed dina vinstchanser. Läs mer om Air Bingo bonus.

På samma konto kan du även spela massor av casinospel så som roulette, black jack och enarmade banditer.

Forum

Air Bingo har även ett forum där dom presenterar alla vinnare av olika kampanjer och du kan även värva vänner och läsa horoskop här bland mycket annat kul.

Som på många andra bingosajter så är chatten självklart viktig här och du kan alltid prata med andra bingospelare under spelets gång. AirBingo har också mycket specialtävlingar i chatten där du kommer ha bra chanser till att vinna extrapengar. Notera dock att för att kunna vara med i chattävlingarna så måste du ha satt in pengar under de senaste 30 dagarna. Det finns massor av roliga chattspel här, och du kan läsa allt om dom på deras sida då du är registrerad.

Support

Kundtjänsten finns tillgänglig dygnet runt och dom kan nås via email eller telefon. Dom kan hjälpa dig om du skulle ha några problem eller om det är något du undrar över.

Besök AirBingo här

 

Air Bingo Bonus

AirBingo Insättningsbonus

50kr gratis + 1250kr bonus

Besök Air Bingo här

 

Air Bingo

Air Bingo

 

AirBingo.com

AirBingo.com

 
 

Internet Bingo | Sitemap
Internet-Bingo.se © 2010-2011 | info @ internet-bingo.se